Απόδημοι

ΑΠΟΔΗΜΟΙ 1Α
«Το καλοκαίρι του 2015 εντελώς τυχαία, βρεθήκαμε για διακοπές στον αγαπημένο μας Μανταμάδο από ΗΠΑ και κάναμε παρέα κάτω απο το κυπαρίσσι του Αγίου Βασιλείου, στου «Θεοσή», οι ακόλουθοι Μανταμαδιώτες:
Δέσποινα και Γρηγόρης Αλεξάνδρου, Στρατούλα Μαρίνου Χιωτέλλη και Ιγνάτιος Χιωτέλλης, Ευανθία Παπακηρύκου Καρτσαγκούλη, Μπάμπης Καρτσαγκούλης και Δημοσθένης Γιαννής. Είχαμε την τιμή να μας συντροφεύει και ο αγαπητός ψάλτης του χωριού μας, Απόστολος Καρανικόλας. Ένα πολύ ευχάριστο πρωινό, γεμάτο αναμνήσεις και νοσταλγία από όλους μας»!
Φωτογραφία και κείμενο ΕΥΑΝΘΙΑ ΠΑΠΑΚΗΡΥΚΟΥ  Evanthia Papakyrikos Kartsagoulis
ΑΠΟΔΗΜΟΙ 1
«Στις 20 Μαρτίου 2009, στο κτήμα της Παλλεσβιακής Αδελφότητας Μελβούρνης που βρίσκεται στο προάστιο Bayswater της Μελβούρνης, γιόρτασαν τη γιορτή του ούζου, όπως γιορτάζουν κάθε χρόνο. Στην γιορτή αυτή, οι Μανταμαδιώτες είχαν προσκαλέσει από την Ελλάδα, τον Μανταμαδιώτη, Παναγιώτη Γαβριήλ.
Από αριστερά: Aπόστολος Σαραντινός, Ελισσαίος Γεωργουλίδης, Παναγιώτης Γαβριήλ, Ηλίας Τραγέλλης, Γιώργος Πανάς, Δημήτρης Σαραντινός, Γιώργος Σαραντινός».
Φωτογραφία και κείμενο ΕΥΑΝΘΙΑ ΠΑΠΑΚΗΡΥΚΟΥ   Evanthia Papakyrikos Kartsagoulis
ΑΠΟΔΗΜΟΙ 2
Από αριστερά: Μαριάνθη Σαραντινού, Aπόστολος Σαραντινός, Ελισσαίος Γεωργουλίδης, Παναγιώτης Γαβριήλ, Ηλίας Τραγέλλης, Γιώργος Πανάς, Δημήτρης Σαραντινός, Γιώργος Σαραντινός, Μαρίνα Βαβούδη και ο σύζυγός της Αντώνης Αντωνέλλης
Την φωτογραφία έστειλε η ΕΥΑΝΘΙΑ ΠΑΠΑΚΗΡΥΚΟΥ    Evanthia Papakyrikos Kartsagoulis
ΑΠΟΔΗΜΟΙ 3
Από αριστερά: Παναγιώτης Γαβριήλ, Αντώνης Αντωνέλλης, Γιώργος Πανάς, Ελισσαίος Γεωργουλίδης

Την φωτογραφία έστειλε η ΕΥΑΝΘΙΑ ΠΑΠΑΚΗΡΥΚΟΥ   Evanthia Papakyrikos Kartsagoulis

ΑΠΟΔΗΜΟΙ 4
Απόστολος Σαραντινός
Την φωτογραφία έστειλε η ΕΥΑΝΘΙΑ ΠΑΠΑΚΗΡΥΚΟΥ Evanthia Papakyrikos Kartsagoulis
Advertisements